Sortida secció Caminades: Castell de Sant Jaume (Castellví de Rosanes)

 sortida13M2022

Bon dia comp@nys,

La secció de Caminades us proposa una nova sortida en col·laboració amb Omnium Cultural i la Societat El Casino per conéixer de la mà de l'Alfred Mauri (investigador en el Centre d'Estudis Martorellencs) la història d'un castell tan emblemàtic i proper com és el castell de Sant Jaume.

La sortida la farem el proper diumenge 13 de Març.

 

Llegeix més: Sortida secció Caminades: Castell de Sant Jaume (Castellví de Rosanes)

Sortida amb raquetes de neu al Port del Compte

portcompte

16 de febrer de 2020

Com ja és habitual durant el mes de febrer, el diumenge dia 16 vàrem fer la caminada amb raquetes de neu, aquest cop al Port del Comte.

Aquesta vegada ha estat una sortida compartida per la Secció de Caminades i la Secció de Famílies, ja que totes dues seccions hem aprofitat l'organització i la realització que comporta aquest tipus d'activitat a la neu.

 

Llegeix més: Sortida amb raquetes de neu al Port del Compte

Empedrats des de Bagà

empedrats 24N

24 de novembre de 2019

Després de dos intents fallits a la primavera i l'octubre, ho vam intentar de nou.

El diumenge 24 de novembre, un dia radiant, net, amb una temperatura ideal per caminar, hi hem tornat. I per tercera vegada hem hagut de desistir perquè la pluja dels dies anteriors ha tornat a fer retronar l'aigua que baixa desbocada pel torrent.

 

Llegeix més: Empedrats des de Bagà

Collserola Nord des de Can Coll

DSC 0464

16 de juny de 2019

El diumenge 16 de juny catorze caminaires vàrem fer una sortida matinal al Parc Natural de Collserola, caminant per la vessant nord d'aquest espai verd de gran valor natural.

Vàrem aparcar els vehicles en l'aparcament de l'àrea de lleure de Can Coll i de seguida ens vam posar a caminar per una pista ampla que s'endinsa per un bosc espès. Els raigs del sol de la matinada tot just començaven a enlluernar les capçades arbòries que contrastaven amb la semi foscor del camí. Els cants dels ocells ens acompanyaven durant la marxa afegint una nota viva i al mateix temps alegre.

Llegeix més: Collserola Nord des de Can Coll

Rasos de Peguera

DSC 0458

12 de maig de 2019

La sortida de maig la volíem fer al Els Empedrats (Bagà), aprofitant que en aquest temps el cabal d'aigua del Torrent del Forat és abundant i molt atractiu. Tan abundant que, en fer la ruta uns dies abans, vam poder comprovar que la ruta era molt complicada perquè algunes passeres per travessar el torrent eren pràcticament impracticables i vam decidir no fer-la.
L'alternativa ha estat un recorregut per Rasos de Peguera que ha resultat força interessant. El punt d'inici de la caminada és la Creu del Cabrer, a 1.840 metres d'altura, al costat de l'antiga estació d'esquí tancada el 2004.

Llegeix més: Rasos de Peguera

Previsió sortides Caminades any 2019

 


Data Lloc 
27 Gener La fou de tours.
17 Febrer Raquetes de neu a Tuixent-la Vansa (Solsonès).
24 Març La Creu de Saba (Olesa de Montserrat)
14 Abril  Serra de Rubió (Anoia-Bages)
12 Maig Rasos de Peguera
16 Juny Collserola Nord.
7 Juliol Caminada nocturna.
22 Setembre Salt dels Murris.
20 Octubre Collformic - Matagalls - Sant Miquel dels Barretons
24 Novembre Foix de Castellet
patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.