Empedrats des de Bagà

 

 

Després de dos intents fallits a la primavera i l'octubre, ho vam intentar de nou.
El diumenge 24 de novembre, un dia radiant, net, amb una temperatura ideal per caminar, hi hem tornat. I per tercera vegada hem hagut de desistir perquè la pluja dels dies anteriors ha tornat a fer retronar l'aigua que baixa desbocada pel torrent.

Però aquesta mateixa pluja ens ha permès veure el Bullidor de la Llet amb una quantitat d'aigua que poques vegades es pot gaudir. Una mica més amunt hem decidit tornar enrere. El gran cabdal i la força de la corrent feia molt perillós intentar travessar el riu.

Ves per on, un company coneixedor de la zona, en Vicente, ha suggerit anar fins a l'Adou del Bastareny i el salt d'aigua de Murcurols. Ha estat una alternativa molt encertada. Espectaculars els dos indrets amb tot l'entorn vestit de tardor.

Després, per acabar la jornada, ens hem enfilat amb els cotxes fins a mig camí del coll de Pal, on, des d'un mirador excepcional, hem pogut gaudir d'unes vistes excepcionals del Pedraforca amb la primera neu de la temporada, la Gallina Pelada, les Penyes Altes de Moixeró, Montserrat i un munt de cims mes.

Finalment l'excursió ens ha sortit força bé i ens hem aturat a Cal Rosal per celebrar-ho, tot comentant la convicció de que, més aviat que tard, farem un quart intent.

 

 

 

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.