Sortida secció Muntanya: Cap del Verd (2282m) des de La Coma

 cartell cap verd

La sortida comença al poble de la Coma (La Coma i la Pedra) a la Vall de Lord al Solsonès, i assolirem el cim del Cap del Verd (2282m) punt culminant de la Serra del Verd i 100 cim de la FEEC.

És una ruta circular de 16,5 km i +1480 de desnivell positiu.

La pujada es farà pel Clot de l'infern, una canal que haurem de remuntar amb algunes grimpades senzilles i ajudats en alguns passos amb grapes i cadenes i la baixada per la tartera del Verd.

És un ruta exigent físicament i de dificultat moderada a l'apartat tècnic.

Llegeix més: Sortida secció Muntanya: Cap del Verd (2282m) des de La Coma

Sortida secció Muntanya: Cresta Serra de les Canals (Oliana) 26 Febrer

 

 

Es tracta d’una ruta aèria amb unes vistesfantàstiques, però sense més dificultat queun parell de trams de cordes. Permetexperimentar la sensació de realitzar unacresta sense gaire compromís.Es fa principalment caminant, té trams degrimpada II, una corda nuada per baixar iuna altra corda per a un mur més vertical perarribar a Roc de les tres Creus on coincideixamb la pujada de la Via Ferrada Serra de lesCanals. Per baixar, aprofitarem la baixada dela ferrada, on caldrà dissipador. Es unabaixada sense cap dificultat, on tindrem uncable de vida i unes cadenes.

Llegeix més: Sortida secció Muntanya: Cresta Serra de les Canals (Oliana) 26 Febrer

Volta a Montserrat

montserrat

18 de maig de 2019

El passat diumenge 18 de maig vam una sortida força exigent i divertida pel massís de Montserrat. Ens vam reunir a les 6:30 h a la biblioteca els 9 participants ja que la previsió de temps era dolenta a partir de la tarda.

Llegeix més: Volta a Montserrat

Serra de Pàndols

cota705

16 de març de 2019

Sortida a la serra de Pàndols, prop de Gandesa, pujant a la cota 705, on hi es el Monument a la Pau. Des del camí que va al Santuari de la Fontcalda, agafem una pista que es porta al Puig Cavaller, des d'on tenim unes magnífiques vistes de la Terra Alta, dels Ports i de l'Ebre.

Llegeix més: Serra de Pàndols

Previsió sortides Muntanya any 2019

 


Data Lloc 
20 Gener VALLTER 2000. Pràctiques amb piolet i crampons.
10 Febrer LA MOLINA - PUIGLLANÇADA (raquetes)
16 Març GANDESA - COTA 705 - GANDESA (visita celler).
7 Abril  PERAMOLA - MOLES DEL CORB i SANT HONORAT.
19 Maig INTEGRAL MONTSERRAT.
8-9 Juny PIC MULLERES des de La Besurta.
24-29 Juny GRAN PARADISO (Itàlia).
14 Juliol SORTIDA A ESCOLLIR PELS SOCIS.
15 Setembre PEDRAFORCA des de Gósol.
17 Novembre LES AGUDES del Montseny
Cim Pedraforca (2.506 m)

ped00415/10/2017

A les 6,30h del matí sortim de Sant Andreu els 11 participants de la sortida del Pedraforca en direcció a Saldes (Berguedà). Decidim portar casc per evitar qualsevol incidència en la pujada al cim per la Canal Verdet i les grimpades continuades fins assolir-lo.

Llegeix més: Cim Pedraforca (2.506 m)

SERRA DE PICANCEL (1.172 m)- Berguedà

P12200639 d'abril 2017

La sortida comença a les portes de la biblioteca de Sant Andreu de la Barca a les 7 del matí. Ens posem en marxa i fem un petit esmorzar a Vilada.

Comença la ruta al pont del Climent, el creuem i continuem per la pista. Al peu mateix del rec arrenca un corriol estret però ben definit que comencem a pujar enmig d'una vegetació ufanosa de tons verds intensos. El camí és molt bonic, ja que és estret i l'exuberant vegetació l'embolcalla.

Llegeix més: SERRA DE PICANCEL (1.172 m)- Berguedà

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.