Qui som i que fem

QUI SOM

L'octubre de 1998, un petit grup d’aficionats a l’esport i la natura, van crear el Centre Excursionista PI TALLAT, amb l’objectiu d’oferir als aficionats a l’excursionisme de Sant Andreu de la Barca l’oportunitat de participar en activitats organitzades per compartir la nostra tradicional afició per la muntanya.

PI TALLAT és el nom que rep el punt més alt del nostre terme municipal (255,70 metres). Aquest nom ve del fet que en aquest petit turó els caçadors tallaven les capçades dels pins enlairats per fer-los servir de talaies que els proporcionaven una visió més amplia per les seves caceres.

Malgrat ser una entitat petita en una població amb poca tradició muntanyenca, el CENTRE EXCURSIONISTA PI TALLAT ha organitzat, des de la seva fundació, nombroses sortides adreçades no només als seus socis sinó a tota la població de Sant Andreu de la Barca i de la resta del país, i ha col•laborat en diverses activitats i celebracions del municipi, organitzades per l’Ajuntament i per altres entitats esportives o culturals.

QUÉ FEM

Actualment la nostra entitat acull les seccions de CAMINADES, MUNTANYA I SORTIDES FAMILIARS.

  • Secció CAMINADES: organitzem sortides pràcticament a l’abast de tothom pels espais naturals del nostre entorn més proper i per la resta del país.
  • Secció MUNTANYA: amb una activitat mes exigent físicament i que requereix coneixements de mes nivell tècnic per assolir muntanyes i cims de mes envergadura.
  • Secció de SORTIDES FAMILIARS: organitza sortides pensades per famílies que vulguin iniciar-se en activitats a muntanya des d’edats mes joves.

Som més de 180 socis i en les activitats dutes a terme al llarg de l’any, hi participen mes de 700 persones.

SI T’AGRADA EL CONTACTE AMB LA NATURA I LES ACTIVITATS A LA MUNTANYA, NO HO DUBTIS, VINA A GAUDIR AMB NOSALTRES!

 

 

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.