Sortida amb raquetes de neu al Port del Compte

Com ja és habitual durant el mes de febrer, el diumenge dia 16 vàrem fer la caminada amb raquetes de neu, aquest cop al Port del Comte.

Aquesta vegada ha estat una sortida compartida per la Secció de Caminades i la Secció de Famílies, ja que totes dues seccions hem aprofitat l'organització i la realització que comporta aquest tipus d'activitat a la neu.

Esmorzem al Port del Comte, lloguem les raquetes i bastons que ens faltaven i ens apropem amb els cotxes a la zona de l'Estivella que és on ens calcem les raquetes i ens disposem a caminar.

Comencem a caminar per una pista amb poca neu però, a mesura que anem guanyant alçada, la neu és una mica més abundant i suficient per caminar amb les raquetes. La pujada continuada de la pista fa que algunes persones vagin més endarrerides i per tant decidim fer dos grups. El grup que va al davant és més nombrós i passada la zona de La Bòfia seguim pujant fins arribar a un espai obert de prats coberts amb neu més tova. Des d'aquest lloc gaudim del paisatge nevat que ens envolta tot contemplant la Serra del Cadí i les puntes del Pedraforca que sobresurten mig amagades de les muntanyes properes.

Tornem pel mateix camí per on hem vingut, ens reunim amb el grup que havia quedat darrere i fem una pausa per fer un petit mos mentre la canalla es divertia jugant amb la neu. Continuem tots junts fins a l'aparcament on havíem deixat els cotxes i ens dirigim a la zona d'El Sucre on dinem a l'àrea de pícnic.

A voltants de mitja tarda tornem a casa després de passar un dia força agradable i esplèndid.

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.