Peramola - Moles de Sant Honorat i Corb

peramola

El passat diumenge 7 d'abril vam fer una sortida a Peramola per pujar a les moles de Sant Honorat i del Corb. Ens vam reunir a les 6:30 h a la biblioteca els 12 participants. Després d'un bon esmorzar a Ponts, van anar fins al poble de Peramola per començar la ruta.

 

  

 

 

El recorregut constava de 14 km i un desnivell positiu aproximat de +900 metres. El terreny constava de trams tècnics, grimpades, passos equipats, corriols i pistes en bon estat, tot envoltat de parets conglomerades i molt verticals, baumes amb assentaments ancestrals...

En alguns trams, amb la roca mullada, vam haver d'anar amb cura de no relliscar i patir una bona caiguda. A la zona de bosc, les alzines i els pins ens donaven una mica d'ombra i quasi al final de la sortida ens va protegir d'una calamarsada que va caure durant 15 minuts.

Els companys van gaudir molt de la sortida per la diversitat de terrenys i formes de progressar pel camí, tanmateix el company Josep va patir un petit ensurt quan un petit tros de fusta se li va clavar a la mà, esperem que es recuperi aviat.

Us esperem a la propera sortida!

Per veure algunes fotos segueix l'enllaç

 

 

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.