Cim Pedraforca (2.506 m)

 

A les 6,30h del matí sortim de Sant Andreu els 11 participants de la sortida del Pedraforca en direcció a Saldes (Berguedà). Decidim portar casc per evitar qualsevol incidència en la pujada al cim per la Canal Verdet i les grimpades continuades fins assolir-lo.

Fa un dia fantàstic, un sol esplèndid i cap núvol. Com es habitual, molta gent que ha tingut el mateix pensament.

Per pujar la Canal Verdet hem fet una mica de cua i a dalt del cim esta ple, però la gent arriba, fa la foto i torna a baixar. Nosaltres decidim gaudir del bon temps i ens hi quedem una estona més i aprofitem per dinar.

Quina sorpresa quan el Ton treu de la seva motxilla un fogonet, una cafetera, un paquet de café, llet condensada, gots, culleretes. Sabeu el que es pendre un café recent fet a 2.506 mt de alçada i amb unes vistes impressionants? Això no te preu. Gràcies Ton.

En aquesta sortida ens van acompanyar la Mónica i el Paco. Era la seva primera sortida amb el Pi Tallat i van fer-ho molt be. Esperem que no sigui la última.

La baixada per la tartera no va ser tant difícil ja que des de fa un any s'ha acondicionat un camí lateral que permet fer el descens una mica més còmode.

Ningú a patit cap accident, hem arribat be a casa, potser una mica cansats, però contents i satisfets per el que hem gaudit i viscut.

Ens veiem a la propera!!!

ped001
ped002
ped003
ped004
ped005
ped006
ped007
ped008
ped009
ped010
01/10 
play stop darrera davant

 

 

patrocinadores

Centre Excursionista Pi Tallat
Copyright © 2010 - 2024.
Tots els drets reservats.